Stichting Appraisal & Assessment
Appraisal & Assessment

Prijslijst

Kosten
De kosten voor de training zijn € 1785,00 exclusief BTW per deelnemer.

In de cursusprijs zijn de benodigde materialen inbegrepen: de trainingsmap en het boek 'Evaluatie (medisch) professionals leer- en werkboek'(Bohn Stafleu van Loghum) van Ton Hoofwijk en Guido Geeraerts.

Naast een vergaderarrangement (2x lunch, diner, ontbijt, koffie, thee en verfrissingen) is ook de overnachting in conferentie- en opleidingscentrum 'De Ruwenberg' bij de prijs inbegrepen.

Indien een ziekenhuisorganisatie in één kalenderjaar meer dan 5 cursisten de tweedaagse training laat volgen, hanteren we een gereduceerde prijs voor de 6e en volgende cursisten van € 1595,00 exclusief BTW.

Accreditatie
De training is door het ABAN en ZA gewaardeerd met 12 accreditatiepunten.

Op maat
Ook implementatie begeleiding en lezingen kunnen op maat verzorgd worden. Voor meer informatie neem contact op met jolande.verhulst@appraisal-assessment.nl.

 

Uitbesteden van de gespreksleidersrol?

Naast trainingen, kan de Stichting A&A ook gespreksleiders voor IFMS gesprekken verzorgen. Veel kleinere zorgorganisaties als ZBC's en ook categorale ziekenhuizen maken hier regelmatig gebruik van. Indien gewenst kan de Stichting A&A ook de gehele coordinatie op zich nemen. We hebben hier de afgelopen uitgebreid ervaring in opgedaan (van 3 tot 300 gesprekken bij één organisatie). Onze gespreksleiders voldoen aan de eisen gesteld door o.a. de Federatie van Medisch Specialisten. Neem contact met ons op en wij dragen graag zorg voor een passende offerte en aanpak.