Prijslijst

Kosten

Zie voor informatie over de kosten van de training de website van
De Academie voor medisch specialisten.

Op maat

Ook implementatie begeleiding en lezingen kunnen op maat verzorgd worden. Voor meer informatie neem contact op met jolande.verhulst@appraisal-assessment.nl.

Uitbesteden van de gespreksleidersrol?

Naast trainingen, kan de Stichting A&A ook gespreksleiders voor IFMS gesprekken verzorgen. Veel kleinere zorgorganisaties als ZBC’s en ook categorale ziekenhuizen maken hier regelmatig gebruik van. Indien gewenst kan de Stichting A&A ook de gehele coordinatie op zich nemen. We hebben hier de afgelopen uitgebreid ervaring in opgedaan (van 3 tot 500 gesprekken bij één organisatie). Onze gespreksleiders voldoen aan de eisen gesteld door o.a. de Federatie van Medisch Specialisten. Neem contact met ons op en wij dragen graag zorg voor een passende offerte en aanpak.

TRAININGSDATA 2023


De organisatie van onze trainingen wordt verzorgd door De Academie voor medisch specialisten. Zowel open inschrijving als in opdracht. U kunt altijd contact opnemen voor het plannen van een training. Dat kan al vanaf 3 deelnemers.  Inschrijvingen verlopen via De Academie voor medisch specialisten. In 2023 worden er twee open inschrijving trainingen georganiseerd: 12 mei en 3 november. Klik hier voor meer informatie.

De Stichting als ervaren gespreksleider.
  • Ook kunt u bij ons terecht voor inhuur van externe appraisers zowel voor I-FMS als voor T-FMS (Team – Functioneren Medisch Specialisten).
  • IFMS gesprekken kunnen we uitvoeren middels beeldbel gesprekken (teams/skype/zoom etc).
  • Voor meer informatie, neem contact met ons op!
  • Daarnaast verzorgen we geaccrediteerde ‘opfristrainingen’ voor gespreksleider van 4 uur (incl. begeleide intervisie vanaf 4 deelnemers).

Info@appraisal-assessment.nl of   06-22905664,

Scroll naar boven