Training

Over de trainingsdagen

De tweedaagse Appraisorcursus bestaat uit 1 dag voorbereidingscursus en 1 dag appraisorcursus.

Tijdens de eerste dag worden de principes toegelicht en vaardigheden geoefend uit de TTT-cursus (train the trainer of teach the teacher) die noodzakelijk zijn om maximaal rendement te halen uit de appraisorcursus.

Tijdens de appraisorcursus wordt inzicht gegeven hoe het appraisaltraject geïntroduceerd kan worden in een organisatie. Verder worden de vaardigheden geoefend die noodzakelijk zijn om een appraisalgesprek te voeren. De cursus is opgezet als een interactieve training.

De dagen starten om 9.00 uur. Dag twee eindigt om 17.00 uur. Onderdeel van de training is ook het diner op de eerste dag.

De tweedaagse training is door zowel het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing Medisch Specialisten als door de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuis Apothekers geaccrediteerd met 12 punten.

De trainingen worden verzorgd door de Academie voor Medisch specialisten op verschillende locaties in het land. Zie voor voorwaarden en data ook hun website.

 

TRAININGSDATA 2023


De organisatie van onze trainingen wordt verzorgd door De Academie voor medisch specialisten. Zowel open inschrijving als in opdracht. U kunt altijd contact opnemen voor het plannen van een training. Dat kan al vanaf 3 deelnemers.  Inschrijvingen verlopen via De Academie voor medisch specialisten. In 2023 worden er twee open inschrijving trainingen georganiseerd: 12 mei en 3 november. Klik hier voor meer informatie.

De Stichting als ervaren gespreksleider.
  • Ook kunt u bij ons terecht voor inhuur van externe appraisers zowel voor I-FMS als voor T-FMS (Team – Functioneren Medisch Specialisten).
  • IFMS gesprekken kunnen we uitvoeren middels beeldbel gesprekken (teams/skype/zoom etc).
  • Voor meer informatie, neem contact met ons op!
  • Daarnaast verzorgen we geaccrediteerde ‘opfristrainingen’ voor gespreksleider van 4 uur (incl. begeleide intervisie vanaf 4 deelnemers).

Info@appraisal-assessment.nl of   06-22905664,

Scroll naar boven